Saraycık Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://saraycikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Saraycık Köyü No317 Eşme/UŞAK
VİZYON : Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen. Sürekli gelişen ve değişime açık, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, kendisi ve çevresi ile barışık ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmelrini sağlamak.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini arttırmak, milli değerlere saygılı, örf ve adetlere bağlı, bilimsel düşünme yeteneğine sahip, özgür, üretken, sorumlu ve katılımcı bireyler olarak yetişmeleri için okulun ve çevrenin tüm imkânlarını kullanmak.
BAŞARILAR : 2010 yılı Sbs Cemal aydın Gediz Fen Lisesi 2011 PYBS Merve Doğru 7-B (Bursluluk) Sportif başarılar 2011 yılı Uşak Kros yarışması İl birinciliği 2011 yılı Eşme Kros yarışması İlçe birinciliği 2011 yılı Eşme Yıldız Erkekler Futbol İkinciliği 2013 Erkek futbol takımı Uşak Üçüncülüğü.

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 8:50 15:00